Menü
 
Mi is ez...

A portált azzal a céllal hoztuk létre, hogy bemutassuk milyen a nemzeti radikális oldal (nemzeti oldal, radikális jobboldal), és milyenek vagyunk mi nemzeti érzelműek. A média és a politikai elit gyakran használja a radikális és a szélsőséges jelzőket szinonimaként, minket pedig rendszeresen szélsőjobboldalinak titulálnak. Tudatlanság, vagy szándékos manipuláció? Szerintünk utóbbi, és erre a manipulációra cáfol rá oldalunk.

Írásainkban bemutatjuk a Nemzeti radikalizmust, a nemzeti szervezeteket, a nemzeti rockot és, hogy mi nemzeti érzelműek (hazafiak, nemzeti radikálisok) milyenek vagyunk.

Portálunk persze nemcsak ezekkel foglakozik, mert lehet történelmi írásokat olvasni, videókat nézni, letölteni, az autonómiáról olvasni, fórumozni és található Blog is, ahol nem meglepő módon a szerkesztők blogoznak. (A blog írásaihoz hozzá lehet szólni!)

Híreket is lehet olvasni, egyelőre kis részüket írjuk saját magunk, többségét átvesszük máshonnan, de tudósítót már találtunk és interjúk is olvashatóak lesznek.

Röviden összefoglalva oldalunk a nemzeti radikális oldal enciklopédiája, sok más egyéb dologgal. Fontosnak tartottuk az egyediséget, mert nem akartunk egy "átlagos" nemzeti honlap lenni, mi egyedi portál kívánunk lenni.

Üzeneteket az e-mail címünkre a nro4856@gmail.com -ra várunk. Ide lehet írni a véleményeket, ötleteket, anyázásokat és a bannercsere/linkcsere ajánlatokat.

Ha támogatni szeretnél minket, akkor a Támogatás menüpontra kattintva lehet tájékozódni.

Szerkesztőink: Kene, MNR, Turánia és Szellemlovas.

A GY.I.K -ben egyéb nemzeti radikalizmussal kapcsolatos kérdéseidre is választ kaphatsz!

(A blogban található írások, a saját cikkek, valamint az oldalon található történelmi és radikalizmussal kapcsolatos írások többsége egyedi, másolásuk csak a forrás megjelölésével lehetséges! A megjelölésnél ne alul apró betűkkel szerepeljen a forrás!!)

 
Mennyi az annyi?
Indulás: 2008-01-24
 

SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar tartalmak! - SKAM SKAM SKAM    *****    Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban-Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban    *****    Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban-Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban    *****    SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar tartalmak! - SKAM SKAM SKAM    *****    Gondolatok, vélemények, élménybeszámolók, tagek és egyebek (kpop, ajánlók, horror, blogtippek)    *****    Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu, Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu Naruto rajongói oldal    *****    A dohányboltos lány új novella. Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon :)    *****    Informatika és Informatikus könyvtáros tételek    *****    AemyDesign.hu teljes kódolt designek gportalra és wordpressre, kódok, tutorialok. képek - AemyDesign.hu - AemyDesign.hu    *****    SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar feliratos tartalmak! - SKAM    *****    Kedves látogatóim! Március hónapban, minden születési horoszkóp megrendeléshez egy Biotérkép elemzést adok ajándékba!!!!    *****    Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu, Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu Naruto rajongói oldal    *****    Luxus házikedvenc prt lányokról szóló kis történet, egyéb cikkek.:)    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Adóbevallás (Szja) - SMS-BEN KÉRHETI A BEVALLÁST!!! Kinek készít a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV)    *****    A horoszkópod olyan tendenciákra mutat, melyek ismerete, sokat segít az elõre jutásban, a fejlõdésben. Rendeld meg most!    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp 20-25 oldal + 3 éves elõrejelzés 20-25 oldal,e-mailben, utána ingyenes konzultáció.    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon :)    *****    Nagyon kedvezõ asztrológiai megrendelés! Születési horoszkóp+3éves elõrejelzés+konzultáció,csak 3000 Ft. Kattints várlak    *****    Ajándékozz kézmûves terméket Marilona Ékszerekbõl. Biztosan találsz megfelelõt, Valetin, esküvõ, szüli és névnapokra.