Menü
 
Mi is ez...

A portált azzal a céllal hoztuk létre, hogy bemutassuk milyen a nemzeti radikális oldal (nemzeti oldal, radikális jobboldal), és milyenek vagyunk mi nemzeti érzelműek. A média és a politikai elit gyakran használja a radikális és a szélsőséges jelzőket szinonimaként, minket pedig rendszeresen szélsőjobboldalinak titulálnak. Tudatlanság, vagy szándékos manipuláció? Szerintünk utóbbi, és erre a manipulációra cáfol rá oldalunk.

Írásainkban bemutatjuk a Nemzeti radikalizmust, a nemzeti szervezeteket, a nemzeti rockot és, hogy mi nemzeti érzelműek (hazafiak, nemzeti radikálisok) milyenek vagyunk.

Portálunk persze nemcsak ezekkel foglakozik, mert lehet történelmi írásokat olvasni, videókat nézni, letölteni, az autonómiáról olvasni, fórumozni és található Blog is, ahol nem meglepő módon a szerkesztők blogoznak. (A blog írásaihoz hozzá lehet szólni!)

Híreket is lehet olvasni, egyelőre kis részüket írjuk saját magunk, többségét átvesszük máshonnan, de tudósítót már találtunk és interjúk is olvashatóak lesznek.

Röviden összefoglalva oldalunk a nemzeti radikális oldal enciklopédiája, sok más egyéb dologgal. Fontosnak tartottuk az egyediséget, mert nem akartunk egy "átlagos" nemzeti honlap lenni, mi egyedi portál kívánunk lenni.

Üzeneteket az e-mail címünkre a nro4856@gmail.com -ra várunk. Ide lehet írni a véleményeket, ötleteket, anyázásokat és a bannercsere/linkcsere ajánlatokat.

Ha támogatni szeretnél minket, akkor a Támogatás menüpontra kattintva lehet tájékozódni.

Szerkesztőink: Kene, MNR, Turánia és Szellemlovas.

A GY.I.K -ben egyéb nemzeti radikalizmussal kapcsolatos kérdéseidre is választ kaphatsz!

(A blogban található írások, a saját cikkek, valamint az oldalon található történelmi és radikalizmussal kapcsolatos írások többsége egyedi, másolásuk csak a forrás megjelölésével lehetséges! A megjelölésnél ne alul apró betűkkel szerepeljen a forrás!!)

 
Mennyi az annyi?
Indulás: 2008-01-24
 

Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    KÖLTÖZÉS - www.kitfitbefit.hu- Fitness - Életmód - Cikkek- www.kitfitbefit.hu - www.kitfitbefit.hu - www. kitfitbefit.hu    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    Suzanne Collins - Énekesmadarak és kígyók balladája Gyere nézz be! #ÉhezõkViadala #Read&Speak Blog #GyereNézzBe    *****    Mistfall egy csodálatos hely amely elvarázsol játék közben!    *****    Mistfall egy gyönyörû hely amely elvarázsol játék közben!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie. Rendeld meg a képleted én segítek értelmezni amit látsz!    *****    Hamarosan megjelenik a Csókfülke címû film második része. Premier: 2020 július 24. Ne maradj le semmilyen információról!    *****    Silhouette in the Darkness - Reménykedni valamiben, majd elveszíteni: az jobban fáj, mintha semmit sem reméltél volna.    *****    Enigma Disease ⊱ Egy háborút már önmagában vívni is nehéz; s megmenteni mindenkit? Tudd: nem lehet...    *****    Horoszkóp megrendelések, asztrológiai és ezoterikus olvasmányok, szoftverek, letöltések. Szeretettel várlak az oldalon!!    *****    Részletes személyiség és sors analízis,3 év elõrejelzéssel + ajándék névmisztikai elemzés júliusban. Rendeld meg most!!!    *****    Szeretnél egy nagyon részletes születési horoszkópot, 3 év elõrejelzéssel, vagy egy párkapcsolati elemzést? Rendeld meg!    *****    Hozd létre a saját Istenedet és légy az Univerzum Ura! Várunk!    *****    IG: @dalszovegforditasok | DALSZÖVEGFORDÍTÁSOK | IG: @dalszovegforditasok | DALSZÖVEGFORDÍTÁSOK | @dalszovegforditasok    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Egy horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie, én segítek értelmezni amit látsz, de a döntés a tiéd!    *****    Születési horoszkóp, elõrejelzés, gyermektervezés,párkapcsolati elemzés,biotérkép készítés diplomás asztrológustól.Itt!    *****    Részletes személyiség és sors analízis diplomás asztrológustól,szóban és írásban, nagyon kedvezõ áron.Ne hagyd ki! Katt!