Menü
 
GY.I.K
GY.I.K : Oldallal kapcsolatos kérdések

Oldallal kapcsolatos kérdések


Minek ez a GY.I.K?

Itt választ kaphatsz néhány kérdésedre, ha ezekután sem értesz valamit, akkor írj.

Kik vagytok ti?

Néhány lelkes nemzeti érzelmű fiatal.

Miről szól az oldal?

Egy portál vagyunk, több dologgal is foglakozunk. A Nemzeti radikalizmusról olvashattok dolgokat, úgy mondanám, hogy a nemzeti radikalizmus enciklopédiája (is) vagyunk. Ezenkívül blogozunk, van fórum, híreket olvashattok, interjúkat, videókat nézhettek, vannak fent történelmi és autonómiával kapcsolatos anyagok is.

Nemzeti radikalizmus enciklopédiája?

Igen, mivel az emberek nem tudják milyenek vagyunk, nem tudnak különbséget tenni a nemzetszocialista és a nemzeti radikális között, pedig mi radikálisok nacionalisták vagyunk és nem fasiszták. Éppen ezért próbáljuk elmagyarázni a különbséget.

Akkor antifasiszták vagytok?

Nem vagyunk antifák, nem fogunk vörös zászlókat lengetve a gárda ellen tüntetni.

Szóval fasiszták vagytok...?

Nem vagyunk, pusztán nemzeti érzelműek (nacionalisták) vagyunk. Fasisztákat amúgy Olaszországban találhatsz.

Kik írják a híreket?

Többségét átvesszük, kis részét mi írjunk, interjúkat készítgetünk, tudósítunk is van, ezenkívül blogozunk is.

Milyen a fórum?

Egyszerűen regisztrálnod kell, és lehet fórumoznod.

Szeretnélek támogatni titeket, hogyan tehetném meg?

Ha támogatni szeretnél minket akkor a Támogatás menüpontra kattintva lehet tájékozódni.

Mi az e-mail címetek?

Ide lehet írni: nro4856@gmail.com

A blog írásaihoz hozzá tudok szólni?

Igen, ahhoz még regisztráció sem kell.

 
Mennyi az annyi?
Indulás: 2008-01-24
 

Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu, Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu Naruto rajongói oldal    *****    Luxus házikedvenc prt lányokról szóló kis történet, egyéb cikkek.:)    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Adóbevallás (Szja) - SMS-BEN KÉRHETI A BEVALLÁST!!! Kinek készít a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV)    *****    A horoszkópod olyan tendenciákra mutat, melyek ismerete, sokat segít az elõre jutásban, a fejlõdésben. Rendeld meg most!    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp 20-25 oldal + 3 éves elõrejelzés 20-25 oldal,e-mailben, utána ingyenes konzultáció.    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon :)    *****    Nagyon kedvezõ asztrológiai megrendelés! Születési horoszkóp+3éves elõrejelzés+konzultáció,csak 3000 Ft. Kattints várlak    *****    Ajándékozz kézmûves terméket Marilona Ékszerekbõl. Biztosan találsz megfelelõt, Valetin, esküvõ, szüli és névnapokra.    *****    Gondolatok, vélemények, élménybeszámolók, tagek és egyebek (kpop, ajánlók, haul, blogtippek)    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    MYBEAUTYSALON - A szépség és egészségteremékek, amiket használok, és kedvezményesek. - MYBEAUTYSALON    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    MYBOOKCLUB - KÖNYVEK, KÖNYVEK, ÉS KÖNYVEK - MYBOOKCLUB    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Boldog Újévet kíván a Simonyi ingatlan! Debrecen, befektetési ingatlanok várnak! Boldog Újévet kíván a Simonyi ingatlan!    *****    KÖNYVCLUB - VÁSÁRLÁS, OLVASÁS, AJÁNLÁS, KRITIKA - KÖNYVCLUB    *****    Téged is vár a Darius Lovasközpont! Csatlakozz hozzánk, alapíts istállót és versenyezz a lovaiddal!    *****    Little Corner // portálépítés, portálszépítés, fejlécek, designok és css kódok // Little Corner    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!