Menü
 
GY.I.K
GY.I.K : Oldallal kapcsolatos kérdések

Oldallal kapcsolatos kérdések


Minek ez a GY.I.K?

Itt választ kaphatsz néhány kérdésedre, ha ezekután sem értesz valamit, akkor írj.

Kik vagytok ti?

Néhány lelkes nemzeti érzelmű fiatal.

Miről szól az oldal?

Egy portál vagyunk, több dologgal is foglakozunk. A Nemzeti radikalizmusról olvashattok dolgokat, úgy mondanám, hogy a nemzeti radikalizmus enciklopédiája (is) vagyunk. Ezenkívül blogozunk, van fórum, híreket olvashattok, interjúkat, videókat nézhettek, vannak fent történelmi és autonómiával kapcsolatos anyagok is.

Nemzeti radikalizmus enciklopédiája?

Igen, mivel az emberek nem tudják milyenek vagyunk, nem tudnak különbséget tenni a nemzetszocialista és a nemzeti radikális között, pedig mi radikálisok nacionalisták vagyunk és nem fasiszták. Éppen ezért próbáljuk elmagyarázni a különbséget.

Akkor antifasiszták vagytok?

Nem vagyunk antifák, nem fogunk vörös zászlókat lengetve a gárda ellen tüntetni.

Szóval fasiszták vagytok...?

Nem vagyunk, pusztán nemzeti érzelműek (nacionalisták) vagyunk. Fasisztákat amúgy Olaszországban találhatsz.

Kik írják a híreket?

Többségét átvesszük, kis részét mi írjunk, interjúkat készítgetünk, tudósítunk is van, ezenkívül blogozunk is.

Milyen a fórum?

Egyszerűen regisztrálnod kell, és lehet fórumoznod.

Szeretnélek támogatni titeket, hogyan tehetném meg?

Ha támogatni szeretnél minket akkor a Támogatás menüpontra kattintva lehet tájékozódni.

Mi az e-mail címetek?

Ide lehet írni: nro4856@gmail.com

A blog írásaihoz hozzá tudok szólni?

Igen, ahhoz még regisztráció sem kell.

 
Mennyi az annyi?
Indulás: 2008-01-24
 

Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    KÖLTÖZÉS - www.kitfitbefit.hu- Fitness - Életmód - Cikkek- www.kitfitbefit.hu - www.kitfitbefit.hu - www. kitfitbefit.hu    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    Suzanne Collins - Énekesmadarak és kígyók balladája Gyere nézz be! #ÉhezõkViadala #Read&Speak Blog #GyereNézzBe    *****    Mistfall egy csodálatos hely amely elvarázsol játék közben!    *****    Mistfall egy gyönyörû hely amely elvarázsol játék közben!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie. Rendeld meg a képleted én segítek értelmezni amit látsz!    *****    Hamarosan megjelenik a Csókfülke címû film második része. Premier: 2020 július 24. Ne maradj le semmilyen információról!    *****    Silhouette in the Darkness - Reménykedni valamiben, majd elveszíteni: az jobban fáj, mintha semmit sem reméltél volna.    *****    Enigma Disease ⊱ Egy háborút már önmagában vívni is nehéz; s megmenteni mindenkit? Tudd: nem lehet...    *****    Horoszkóp megrendelések, asztrológiai és ezoterikus olvasmányok, szoftverek, letöltések. Szeretettel várlak az oldalon!!    *****    Részletes személyiség és sors analízis,3 év elõrejelzéssel + ajándék névmisztikai elemzés júliusban. Rendeld meg most!!!    *****    Szeretnél egy nagyon részletes születési horoszkópot, 3 év elõrejelzéssel, vagy egy párkapcsolati elemzést? Rendeld meg!    *****    Hozd létre a saját Istenedet és légy az Univerzum Ura! Várunk!    *****    IG: @dalszovegforditasok | DALSZÖVEGFORDÍTÁSOK | IG: @dalszovegforditasok | DALSZÖVEGFORDÍTÁSOK | @dalszovegforditasok    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Egy horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie, én segítek értelmezni amit látsz, de a döntés a tiéd!    *****    Születési horoszkóp, elõrejelzés, gyermektervezés,párkapcsolati elemzés,biotérkép készítés diplomás asztrológustól.Itt!    *****    Részletes személyiség és sors analízis diplomás asztrológustól,szóban és írásban, nagyon kedvezõ áron.Ne hagyd ki! Katt!