Menü
 
GY.I.K
GY.I.K : Nemzeti Radikalizmussal kapcsolatos kérdések

Nemzeti Radikalizmussal kapcsolatos kérdések


Akkor a nemzeti radikalizmus nem fasizmus?

Nem. Mi nemzeti érzelműek vagyunk.

Milyenek vagytok ti, nemzeti érzelműek?

Erre a Radikális oldalban kaphatsz választ.

Miért utasítjátok el ha a homokosok felvonulnak vagy a tv-ben vannak?

Aki homokos az beteg, éppen ezért nem értjük, miért kell a betegségüket reklámozni felvonulással, rádásul ezt nagyon kultúrálatlan formában teszik, pávatollal a seggükben, és a biblia megalázásától sem riadnak vissza. A TV-ben történő reklámozásuk pedig káros, a gyerekek számára követendő példának mutatja ezt a betegséget. Szintén emiatt nem támogatjuk, hogy gyerekeket fogadjanak örökbe, vagy házasodjanak, elég nekik az élettársi kapcsolat.

Miért ne házasodhatnának?

A házasság egy szentség, egy férfi és egy nő között jöhet csak létre, tehát nem 3 férfi és 5 nő között, nem két férfi között, csak egy nő és egy férfi között. A házasságot az alkotmányunk is védi, egyébként miért nem elég nekik az élettársi kapcsolat?

Akkor nekik nincsenek jogaik?

De vannak, ők is ugyanúgy dolgozhatnak, szórakozhatnak stb. Budapesten külön bárok, szépségszalonok vannak nekik, élettársi kapcsolatuk lehet, nem értem miért lennének elnyomva? Otthon a fartúrójukkal egymással azt csinálnak, amit akarnak. A gyermekáldás és a házasság a normális embereknek van.

Miért nem örültök a bevándorlóknak?

Miért kellene nekem annak örülni, hogy a nem európai kultúrához tartozó afrikai és egyéb idegenek ide jönnek? Emellett bebizonyosodott, hogy különösebb hasznot nem hoznak, mert komoly gond van a beilleszkedésükkel. A határontúli magyaroknak kéne örülni, nem pedig az idegeneknek.

Van cigánybűnözés?

Lakatos Attila (borsodi vajda) véleményét idézném:

"Ha húsz rablásból húszat cigány követ el, akkor az mi, ha nem cigánybűnözés, testvéreim?"

Szerintem ez választ ad.

Miért fontos ezzel foglalkozni?

A politikai elit nem beszél róla, ők pedig tétlenül bűnözhetnek, hála a mai magyar jogrendek, ebből komoly feszültség keletkezik, ami akár polgárháborúba is torkollhat.

Miért vesszen Trianon?

Mert ez rendkívül megalázó volt számunkra, területünk 71%-t vették el, több településünket kettészakítottak, nem épülhetett Magyarországon vasút egynél több sínpárral. 35 ezer fős sereget engedélyeztek, közben a gúnyhatárokon körben 700 ezer főnyi hadsereget tartottak fegyverben. A területekkel együtt veszett el minden arany, ezüst, réz és sóbányánk, termőföldünk nagy része, összes tengeri hajónk, kikőtönk, a teljes faállomány majdnem 9/10 része, és még sok egyéb dolgunk került a szomszédos országok birtokába. Jóvátételt kellet fizetnünk, azoknak a szerbeknek, akik megölték a trónörökösünket, azoknak a románoknak, akiket nem mi támadtunk meg, hanem mint áruló szövetségesek ők röhanták meg rajtaütésszerűen a magyar határokat, és azoknak a cseheknek, akikkel Magyarország nem is volt háborúban.

Nem lehetne inkább túllépni ezen?

Nem, mert gazdasági hatásai ma is érezhetőek, a határon túli magyaroknak még mindig nincs autonómiájuk, és központi hatalomból, egy apró állam lettünk.

 
Mennyi az annyi?
Indulás: 2008-01-24
 

Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu, Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu Naruto rajongói oldal    *****    Luxus házikedvenc prt lányokról szóló kis történet, egyéb cikkek.:)    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Adóbevallás (Szja) - SMS-BEN KÉRHETI A BEVALLÁST!!! Kinek készít a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV)    *****    A horoszkópod olyan tendenciákra mutat, melyek ismerete, sokat segít az elõre jutásban, a fejlõdésben. Rendeld meg most!    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp 20-25 oldal + 3 éves elõrejelzés 20-25 oldal,e-mailben, utána ingyenes konzultáció.    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon :)    *****    Nagyon kedvezõ asztrológiai megrendelés! Születési horoszkóp+3éves elõrejelzés+konzultáció,csak 3000 Ft. Kattints várlak    *****    Ajándékozz kézmûves terméket Marilona Ékszerekbõl. Biztosan találsz megfelelõt, Valetin, esküvõ, szüli és névnapokra.    *****    Gondolatok, vélemények, élménybeszámolók, tagek és egyebek (kpop, ajánlók, haul, blogtippek)    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    MYBEAUTYSALON - A szépség és egészségteremékek, amiket használok, és kedvezményesek. - MYBEAUTYSALON    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    MYBOOKCLUB - KÖNYVEK, KÖNYVEK, ÉS KÖNYVEK - MYBOOKCLUB    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Boldog Újévet kíván a Simonyi ingatlan! Debrecen, befektetési ingatlanok várnak! Boldog Újévet kíván a Simonyi ingatlan!    *****    KÖNYVCLUB - VÁSÁRLÁS, OLVASÁS, AJÁNLÁS, KRITIKA - KÖNYVCLUB    *****    Téged is vár a Darius Lovasközpont! Csatlakozz hozzánk, alapíts istállót és versenyezz a lovaiddal!    *****    Little Corner // portálépítés, portálszépítés, fejlécek, designok és css kódok // Little Corner    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!