Menü
 
GY.I.K
GY.I.K : Nemzeti Radikalizmussal kapcsolatos kérdések

Nemzeti Radikalizmussal kapcsolatos kérdések


Akkor a nemzeti radikalizmus nem fasizmus?

Nem. Mi nemzeti érzelműek vagyunk.

Milyenek vagytok ti, nemzeti érzelműek?

Erre a Radikális oldalban kaphatsz választ.

Miért utasítjátok el ha a homokosok felvonulnak vagy a tv-ben vannak?

Aki homokos az beteg, éppen ezért nem értjük, miért kell a betegségüket reklámozni felvonulással, rádásul ezt nagyon kultúrálatlan formában teszik, pávatollal a seggükben, és a biblia megalázásától sem riadnak vissza. A TV-ben történő reklámozásuk pedig káros, a gyerekek számára követendő példának mutatja ezt a betegséget. Szintén emiatt nem támogatjuk, hogy gyerekeket fogadjanak örökbe, vagy házasodjanak, elég nekik az élettársi kapcsolat.

Miért ne házasodhatnának?

A házasság egy szentség, egy férfi és egy nő között jöhet csak létre, tehát nem 3 férfi és 5 nő között, nem két férfi között, csak egy nő és egy férfi között. A házasságot az alkotmányunk is védi, egyébként miért nem elég nekik az élettársi kapcsolat?

Akkor nekik nincsenek jogaik?

De vannak, ők is ugyanúgy dolgozhatnak, szórakozhatnak stb. Budapesten külön bárok, szépségszalonok vannak nekik, élettársi kapcsolatuk lehet, nem értem miért lennének elnyomva? Otthon a fartúrójukkal egymással azt csinálnak, amit akarnak. A gyermekáldás és a házasság a normális embereknek van.

Miért nem örültök a bevándorlóknak?

Miért kellene nekem annak örülni, hogy a nem európai kultúrához tartozó afrikai és egyéb idegenek ide jönnek? Emellett bebizonyosodott, hogy különösebb hasznot nem hoznak, mert komoly gond van a beilleszkedésükkel. A határontúli magyaroknak kéne örülni, nem pedig az idegeneknek.

Van cigánybűnözés?

Lakatos Attila (borsodi vajda) véleményét idézném:

"Ha húsz rablásból húszat cigány követ el, akkor az mi, ha nem cigánybűnözés, testvéreim?"

Szerintem ez választ ad.

Miért fontos ezzel foglalkozni?

A politikai elit nem beszél róla, ők pedig tétlenül bűnözhetnek, hála a mai magyar jogrendek, ebből komoly feszültség keletkezik, ami akár polgárháborúba is torkollhat.

Miért vesszen Trianon?

Mert ez rendkívül megalázó volt számunkra, területünk 71%-t vették el, több településünket kettészakítottak, nem épülhetett Magyarországon vasút egynél több sínpárral. 35 ezer fős sereget engedélyeztek, közben a gúnyhatárokon körben 700 ezer főnyi hadsereget tartottak fegyverben. A területekkel együtt veszett el minden arany, ezüst, réz és sóbányánk, termőföldünk nagy része, összes tengeri hajónk, kikőtönk, a teljes faállomány majdnem 9/10 része, és még sok egyéb dolgunk került a szomszédos országok birtokába. Jóvátételt kellet fizetnünk, azoknak a szerbeknek, akik megölték a trónörökösünket, azoknak a románoknak, akiket nem mi támadtunk meg, hanem mint áruló szövetségesek ők röhanták meg rajtaütésszerűen a magyar határokat, és azoknak a cseheknek, akikkel Magyarország nem is volt háborúban.

Nem lehetne inkább túllépni ezen?

Nem, mert gazdasági hatásai ma is érezhetőek, a határon túli magyaroknak még mindig nincs autonómiájuk, és központi hatalomból, egy apró állam lettünk.

 
Mennyi az annyi?
Indulás: 2008-01-24
 

Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    KÖLTÖZÉS - www.kitfitbefit.hu- Fitness - Életmód - Cikkek- www.kitfitbefit.hu - www.kitfitbefit.hu - www. kitfitbefit.hu    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    Suzanne Collins - Énekesmadarak és kígyók balladája Gyere nézz be! #ÉhezõkViadala #Read&Speak Blog #GyereNézzBe    *****    Mistfall egy csodálatos hely amely elvarázsol játék közben!    *****    Mistfall egy gyönyörû hely amely elvarázsol játék közben!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie. Rendeld meg a képleted én segítek értelmezni amit látsz!    *****    Hamarosan megjelenik a Csókfülke címû film második része. Premier: 2020 július 24. Ne maradj le semmilyen információról!    *****    Silhouette in the Darkness - Reménykedni valamiben, majd elveszíteni: az jobban fáj, mintha semmit sem reméltél volna.    *****    Enigma Disease ⊱ Egy háborút már önmagában vívni is nehéz; s megmenteni mindenkit? Tudd: nem lehet...    *****    Horoszkóp megrendelések, asztrológiai és ezoterikus olvasmányok, szoftverek, letöltések. Szeretettel várlak az oldalon!!    *****    Részletes személyiség és sors analízis,3 év elõrejelzéssel + ajándék névmisztikai elemzés júliusban. Rendeld meg most!!!    *****    Szeretnél egy nagyon részletes születési horoszkópot, 3 év elõrejelzéssel, vagy egy párkapcsolati elemzést? Rendeld meg!    *****    Hozd létre a saját Istenedet és légy az Univerzum Ura! Várunk!    *****    IG: @dalszovegforditasok | DALSZÖVEGFORDÍTÁSOK | IG: @dalszovegforditasok | DALSZÖVEGFORDÍTÁSOK | @dalszovegforditasok    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Egy horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie, én segítek értelmezni amit látsz, de a döntés a tiéd!    *****    Születési horoszkóp, elõrejelzés, gyermektervezés,párkapcsolati elemzés,biotérkép készítés diplomás asztrológustól.Itt!    *****    Részletes személyiség és sors analízis diplomás asztrológustól,szóban és írásban, nagyon kedvezõ áron.Ne hagyd ki! Katt!